Produse de iarnă

PREVENT spray pentru dezghețare - 300 ml

Pentru degivrarea suprafețelor de sticlă. Datorită compoziției speciale a gazului propulsor poate fi utilizat eficient și golit complet chiar și la cele mai scăzute temperaturi.


PREVENT spray pentru dezghețare cu răzuitor


Pentru degivrarea suprafețelor de sticlă. Compoziția specială a gazului propulsor permite utilizarea eficientă și golirea completă chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Capul raclant ușurează îndepărtarea stratului de gheață.

PREVENT spray pentru dezghețare - 600 ml


Sprayul este potrivit pentru degivrarea suprafețelor de sticlă ale autoturismelor și vehiculelor mari (camioane, mijloace de transport în comun, tiruri). Pulverizarea puternică și jetul lung permit dezghețarea rapidă, ușoară și în cazul suprafețelor mai înalte. Compoziția sa optimă permite o aplicare eficientă chiar și la temperaturi foarte scăzute.

PREVENT spray pentru dezghețare și gresare zăvor


Pentru dezghețarea încuietorilor și lacătelor. Datorită conținutului de ulei poate fi folosit la ungerea încuietorilor în orice anotimp. Duza cu design unic facilitează injectarea ingredientului activ în lacăt

PREVENT spray pentru pornire motor fără fir


Este potrivit pentru eliminarea dificultăților de pornire a motoarelor pe benzină și diesel pe timp de vară și de iarnă. Conține un lubrifiant și un agent anticoroziv. 


PREVENT spray pentru pornire motor cu fir


Este potrivit pentru eliminarea dificultăților de pornire a motoarelor pe benzină și diesel pe timp de vară și de iarnă. Conține un lubrifiant și un agent anticoroziv. Versiunea cu fir poate fi folosită din habitaclu cu ajutorul cablului de 2 m din capac. 

PREVENT spray pentru dezaburire parbrizPrevine aburirea parbrizelor, oglinzilor, geamurilor, ochelarilor și încețoșării. Îndepărtează aburirea cauzată de fumul de tutun și alți contaminanți de pe suprafața interioară a parbrizului. Umiditatea aerului tinde să se condenseze pe suprafețele reci. Cu toate acestea, ca urmare a tratamentului cu un dezumidificator, ceața se depune pe suprafață sub formă de peliculă subțire, transparentă, în loc de mici picături de apă.