Scurtă introducere despre calitățiile, standardele producătorului

     De mai bine de 40 de ani producem sprayuri, cosmetice auto și produse de curățare de uz casnic, cosmetice auto pentru iarnă și diverse produse chimice tehnice. În cursul anilor ne-am dezvoltat și perfecționat continuu tehnologia, produsele și serviciile. De-a lungul a peste 50 de ani compania a acumulat o bogată experiență și cunoștințe în care cercetarea, dezvoltarea, tehnologia, producția și activitatea de piață au jucat întotdeauna un rol central. Am început producția și dezvoltarea vopselelor spray în 1986. Cu cei 30 de ani de experiență acumulați Medikémia a devenit unul dintre centrele profesionale importante ale producției de vopsele spray din Europa.


Principalele valori ale muncii noastre de până acum sunt reprezentate de familia de produse cosmetice și auxiliare auto PREVENT, PRELIX, cu peste 100 de membri, familia de vopsele spray MAESTRO, care oferă peste 70 de tipuri de produse, și multe alte produse de uz casnic și sprayuri tehnice.

     MEDIKÉMIA este o companie maghiară privată. Majoritatea produselor ei sunt concepute și fabricate la Szeged de către propriul nucleu de dezvoltare dedicat, care îndeplinește standardele europene privind tehnologia și protecția mediului. Sistemul de management al calității ISO 9001 este o garanție a calității ridicate a produselor, recunoscută de clienți. Pentru a asigura satisfacția completă a utilizatorilor dezvoltatorii noștri creează noi produse în urma unor evaluări extinse și amănunțite, respectiv teste tehnice riguroase.

     Misiunea Medikémia Zrt. este de a oferi clienților săi un portofoliu de servicii și produse remarcabile pe piața produselor chimice de îngrijire și întreținere auto, precum și vopsele cu aerosoli și alte produse de curățare, la un raport preț/valoare atractiv, care să îndeplinească nevoile lor, așteptările de mediu și economice la cel mai bun nivel de până acum, oameni care vă face viața și activitățile zilnice mai ușoare, mai sigure, mai confortabile și mai colorate.

     Scopul Medikémia Zrt. este să continue să fie un partener deschis și de încredere pentru clienții săi, furnizorii săi și comunitatea socială din jurul companiei. Își dorește să devină un angajator care oferă satisfacție și mândrie tuturor angajaților săi și o companie care oferă oportunități de investiții sigure și valoroase pentru toți acționarii săi pe termen lung. Medikémia Zrt. creează valoare pentru toți participanții actuali și viitorii parteneri. Pe lângă dezvoltarea și inovarea continuă, este un jucător recunoscut, respectabil și exemplar în industria sa, ceea ce contribuie la întărirea reputației industriei maghiare și a produselor maghiare.

Trecut si prezent


     Compania a parcurs un drum lung în ultimii cincizeci de ani: în 1967, cooperativa industriei chimice de la acea vreme a început cu colectarea și prelucrarea ierburilor medicinale, iar Medikémia de astăzi este un producător de produse chimice auto, vopsele și aerosoli recunoscut la nivel european, cu o bază de cunoștințe care include 50 de ani de experiență.companie. În condițiile rudimentare ale vechiului șantier din Cserepes, Szeged, managerii și angajații companiei de la acea vreme au creat baza dezvoltării.

     Astăzi, Medikémia produce aproximativ 600 de tipuri de produse pe plan intern și pentru export în aproximativ 20 de țări într-o instalație modernă, avansată, standard european. Producător și furnizor recunoscut de etichete private pentru companii renumite din Europa de Vest. Cu toate acestea, mai multe lucruri nu s-au schimbat în ultimii 50 de ani: Medikémia este încă o companie maghiară cu capital privat, care acordă prioritate calității fiabile, conduitei corecte în afaceri, inovației și bunelor relații de afaceri bazate pe cooperare pe termen lung.


Inovaţie


     Dezvoltăm 95% din produsele noastre cu propria noastră bază de dezvoltare calificată și cu experiență și specialiști. Bazându-ne pe munca de dezvoltare, încercăm să adăugăm servicii suplimentare și valoare produselor noastre.În timpul analizei valorii dezvoltării, proiectarea unui produs sigur, de încredere, care să garanteze satisfacția utilizatorului, este întotdeauna decisivă, iar cererea adesea prezentă pentru „ieftin” nu poate veni în detrimentul acestui lucru. În fiecare an, aducem pe piață multe produse noi, a căror introducere este precedată de teste atente și amănunțite și de depozitare.


Calitate, mediu


     Compania noastră este dedicată dezvoltării durabile pe termen lung. Îmbinăm întotdeauna conceptul de calitate cu conceptul de raport corect preț/valoare, punând pe primul loc punctul de vedere al utilizatorului.Din 1985, operăm sistemul nostru cuprinzător de management al calității conform standardului ISO 9001, acoperind toate produsele și domeniile noastre de activitate.Este un feedback foarte important pentru noi că clienții și utilizatorii noștri au avut încredere neclintită și au crezut în calitatea mărcilor și produselor noastre de zeci de ani și că se întorc din nou și din nou pentru a le cumpăra și a le folosi. Compania noastră se străduiește să creeze armonie între activitățile și produsele sale din industria chimică, precum și simțul responsabilității față de mediu și așteptările sociale externe și, prin urmare, practică un comportament conștient de mediu care promovează aplicarea de soluții care previn poluarea mediului și îmbunătățesc performanța mediului. Această filozofie de bază este susținută în mare măsură de sistemul nostru de management orientat către mediu, conform standardului ISO 14001, care funcționează din anul 2000. Eforturile noastre de protecție a mediului sunt, de asemenea, bine reflectate în vederea sediilor noastre.


Tehnologia de producție


     Liniile de mașini de umplere multifuncționale cu aerosoli și lichide, sistemele de etichetare și etichetare cu tehnologie avansată și tehnologia de ambalare versatilă sunt combinate cu o capacitate extrem de mare, motiv pentru care suntem întotdeauna gata să îndeplinim rapid comenzi noi sau speciale, fie că este vorba de serie mică sau foarte mare. volume mari. În producție funcționează sisteme de siguranță de ultimă generație, care respectă întotdeauna cerințele legale și tehnologice, inclusiv controlul tehnologic al aerosolilor într-o baie de apă.


Depozitare, logistică


     În depozitele noastre moderne și sigure, păstrăm stocuri adecvate pentru a servi mai mult de o sută de clienți din stoc. Livrăm direct lanțurilor de magazine multinaționale, depozitelor centrale străine și interne, angrosilor, unor comercianți cu amănuntul și utilizatorilor mai mari. Medikémia este un furnizor foarte de încredere și punctual pe care vă puteți baza întotdeauna, pe baza feedback-ului unanim al partenerilor noștri clienți.